Студио Шкафа А“ е един от най-хубавите магазини, които можете

...
 Студио Шкафа А“ е един от най-хубавите магазини, които можете
Коментари Харесай

Коледно настроение в „Шкаф А“

 Студио „ Шкафа А “ е един от най-хубавите магазини, които можете да посетите в София. Посветен напълно на сантименталния и извънградски жанр, присъщ за типичната италианска или френска провинция, той предлага голямо многообразие от аксесоари за дома. 

Винаги когато вляза в „ Шкаф А “ стартирам да се усещам извънредно комфортно и уютно, като че ли съм си у дома. Всичко тук е подбрано с изключителна обич и отношение към детайла, без да губи своята характерност и чувство за целокупност. Не познавам хората, които са го основали, само че се веселя, че откривам още едно място, в което мога да видя себе си и всички неща, които одобрявам и ме карат да не помни за забързаното и сиво всекидневие, което непрекъснато ме съпътства. Няма да скрия, че извънредно доста одобрявам името на този прелестен магазин, тъй като ми припомня за старите скринове и шкафове в къщата на моята баба, които постоянно са ме карали да се вълнувам, тъй като знам, че там ще открия голям брой съкровища. 

В момента „ Шкаф А “ е отдаден на настроението и коледните празници, изцяло в унисон с коледния дух, обзел всички в близост. В него ще откриете всевъзможни забавни хрумвания и дарове за вас и вашите близки. Лично аз съм буен обожател на коледния текстил и тематични сервизи за хранене. Въпреки че не бих отказала и някое дребно детайлче като да вземем за пример прелестен мирис за дома, солнички, коледно еленче или платнени коледни салфетки.   

" Шкаф А " е на бул. " Ген. Скобелев " 59.
Normal0falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:BG;}
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР